miércoles, 21 de marzo de 2012

Falten més Marujas i sobren Xaviers!

La Maruja, històrica dirigent veïnal rebutja la Medalla d'honor de Barcelona. Aquesta noticía no ha sortit al Telenotícies de TV3 però la xarxa en va plena!

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va presidir l’acte d’entrega de les 25 Medalles d’Honor que atorga el consistori a entitats i persones que contribueixen a la construcció social de la ciutat.

Entre els guardonats hi havia la presidenta de l’associació FEM Paral·lel, i impulsora de la recuperació d’El Molino, Elvira Vázquez, el mossèn de la Parròquia Mare de Déu del Port, Josep Hortet, o Jordi Porta, expresident d’Òmnium Cultural, van ser algunes de les persones que van pujar a recollir el guardó municipal. Entre les entitats premiades hi ha l’institut dels Drets Humans de Catalunya o l’Associació dels Amics i Comerciants de la Rambla...

Però la que més va sorprendre l’audiència, va ser la intervenció de María Ruiz, que va ser premiada a proposta del seu districte. Més coneguda com "la Maruja", aquesta lluitadora incansable de Nou Barris és l’actual presidenta del Casal de Gent Gran de la Prosperitat des de la seva creació ara fa 8 anys. En ser cridada per recollir la Medalla d’Honor, "la Maruja" va aprofitar per explicar els motius de rebutjar la condecoració amb unes parules coherents amb la trajectòria:

"Agradezco enormemente a todo el que me ha propuesto para esta medalla tan importante, pero personalmente no la puedo aceptar de un gobierno que nos está recortando por lo que yo he luchado y lucharé siempre."
 Ni corta ni perezosa, la Maruja va deixar amb un pam de nas en Xavier Trias i la resta dels presents. I tot i que a les noticies ho van presentar com una anècdota, cal reconéixer el valor de la Maruja a l'hora de defensar les nostres idees.


ENS FALTEN MÉS MARUJAS I MENYS XAVIERS!!


Perdoneu, però algú ho havia de dir!


Si voleu saber més coses:
http://www.tercerainformacion.es/spip.php?article31361
http://www.elmundo.es/blogs/elmundo/ellas/2012/03/19/maruja-ruiz-martos.html

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...